tigara electronica
Adresa :Strada Crisana nr6 Calarasi
Persoana contact: Ciulian Constantin
E-mail : ciulian_constantin@yahoo.com
Telefon: 0765 471 295
 

Ajutorul tau in a te lasa de fumat sau a fuma sanatos oriunde!

 
 

descriere

Ce este Tigara Electronica?
Un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat!

Tigara Electronica este un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat, sau va permite sa fumati sanatos. Cu ajutorul acesteia puteti alege modul cel mai practic din solutiile utilizate in prezent pentru a renunta la fumat. Tigara este un dispozitiv electronic complet automat, avand nevoie doar de un acumulator incarcat pentru a functiona.

Cu Tigara Electronica, disponibila acum datorita tehnologiei de ultima ora, fumatul va fi la fel ca in cazul unei tigari obisnuite, cu deosebirea ca in loc de fumul nociv rezultat in urma arderii la o tigara obisnuita, aceasta emite aburi incarcati cu nicotina. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul produsului care imita jarul, pentru un efect vizual complet identic. Concentratia de nicotina si aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor inlocuibile. Astfel, tigara electronica se poate transforma intr-un substituent perfect pentru orice tip de tigara ati fumat inainte. Nicotina va ajunge in 7-10 secunde la plamani, si in afara faptului ca obiectul nu emite substante nocive, vi se va parea ca fumati o tigara obisnuita.

Componentele principale: rezerva inlocuibila de nicotina, atomizor (pulverizator) si un acumulator de litiu-ion reincarcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reincarcat de la retea, cu ajutorul unui incarcator auto, in masina, cu incarcatorul auto si chiar la computerul de la serviciu sau acasa, cu incarcatorul USB. Acum puteti fuma oriunde, chiar si in locurile unde fumatul este interzis, de ex: in avion, tren, magazine, in salile rezervate nefumatorilor din restaurante!

Rezerva contine nicotina, dar nu polueaza mediul inconjurator, nu exista fumat pasiv, si in mod natural nici noi si nici oamenii din jur nu vor trebui sa inhaleze acele mai mult de sase mii de substante nocive, multe cancerigene produse in timpul arderii, printre care monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul sau plumbul. Mai mult, rezervele sunt reincarcabile, astfel veti putea continua sa fumati sanatos, cu doar o treime din pretul tigarilor obisnuite.

De ce ar trebui sa renuntati la fumat?
cateva motive pentru care ar trebui sa renuntati la fumat

* 87% din decesele fumatorilor sunt cauzate de cancerul pulmonar.
* Fumatul ucide jumatate din fumatorii din intreaga lume.
* Fumatul reduce rata estimata de viata cu pana la 8-20 ani.
* Fumatul accelereaza imbatranirea.
* Anual, mor apoximativ 6 persoane in fiecare minut din cauza fumatului.
* Majoritatea fumatorilor au pilea mai uscata si mai palida, cu mai multe riduri, pierderea elasticitalii tenului.
* Fumatul reduce resursele de vitamina C ale organismului cu pana la 30%.
* Fumatul distruge intestinele.
* Fumatul afecteaza dintii si gingiile si poate cauza cancer de gura.
* Fumatul favorizeaza instalarea cataractei.
* In tutun se regasesc 6000 de substante chimice printre care cianura, butan, amoniac si monoxid de carbon.
* Fumatul creste de pana la 6 ori riscul de infarct.
* Fumatul in randul femeilor favorizeaza instalarea timpurie a menopauzei.
* Fumatul slabeste sistemul imunitar.
* Fumatul creste riscul de diabet.
* Fumatul scade nivelul de tolernata la efort.
* Fumatul dubleaza infertilitatea la femei.
* Fumatul slabeste oasele prin demineralizarea lor.
* Fumatul creste riscul instalarii starilor de anxietate si depresie.
* Fumatul creste tensiunea care reprezinta un factor de risc pentru infarct si atac cerebral.
* Incepand cu 2-3 ani dupa ce s-a renunta la fumat se reduc sansele de infarct si atac cerebral.
* Fumatul creste cu pana la 50% disfunctiile erectile la barbatii cu varste peste 30 de ani.
* Fumatul scade acutitatea auditiva.
* Fumatul cauzeaza o respiratie urat mirositoare si boli gingivale, ceea ce poate duce la pierderea dintilor.
* Fumatul cauzeaza oboseala si dureri de cap.
* Fumatul diminueaza mirosul si gustul.


De ce sa alegeti Tigara Electronica?
cateva motive pentru a apela la acest produs

Tigara Electronica emite un abur nedaunator, pe care organele senzoriale il vor percepe ca fiind o tigara obisnuita, satisface foamea de nicotina, dorinta de a fuma, asigura ritualul obisnuit de fumat. Are mai putine dezavantaje, nu pune in pericol sanatatea dumneavoastra si a oamenilor din jur, o puteti utiliza oriunde, in locurile unde fumatul este interzis. Uitati de grija cancerului si a bolilor cardiovasculare, tigara electronica necontinand monoxid de carbon, dioxid de azot, cianura de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc.

Se elimina fumatul pasiv, creand astfel un mod sanatos de a fuma. Este solutia ideala pentru a fuma in locuri nefumatoare, in societate. Tigara Electronica nu lasa un miros neplacut in locuinta, in masina, pe haine, mentinand o respiratie proaspata si racoritoare, acesta fiind in mod probabil avantajul imediat sesizabil. Rezervele sunt reincarcabile, obtinand astfel o economie de chiar 50-70% fata de tigarile obisnuite, luand in considerare preturile prezente. Economia poate ajunge si pana la 80%, dupa cum se stie preturile tigarilor cresc in continuare pana cand vor ajunge la cele utilizate in Uniunea Europeana, care ating aprox. 5 euro,in schimb preturile tigarii electronice si a rezervelor vor ramane stabile, eventual vor scadea, odata cu marirea cererii pe piata si a aparitiei unei concurente reale.

Organele senzoriale vor functiona din nou in mod normal, treptat veti incepe sa simtiti mirosurile, gusturile demult uitate, iar plamanii dumneavoastra se vor curata. Dobanditi un zambet frumos, fara pete si respiratie urat mirositoare. Un ten sanatos, fara riduri si risc de imbatranire prematura. Uitati de diabet, disfunctii sexuale, epuizare si dureri de cap. Incepeti o noua viata, regasiti aerul curat, alaturi de prieteni si cei dragi.


Cum se fabrica Tigara Electronica
componente si procesul de fabricatie

Capsula de nicotina contine aproximativ 1 ml de nicotina diluata. Componentele acesteia: apa, arome din industria alimentara, nicotina, propylene glycol. Nicotina lichida este obtinuta din tutun in cursul unei proceduri biologice in urma careia se elimina componentele nocive si se pastreaza cele utile, in final ea este aromatizata. Astfel, se pastreaza destinatia de baza a tigarii, dar se elimina derivatele nocive.

Propylene glycol este o substanta raspandita, utilizata in industria farmaceutica moderna, in industria alimentara si nu in ultimul rand in industria cosmetica, in afara de acestea, ea este utilizata in multe alte domenii, in special ca substanta purtatoare a diferitelor arome, mirosuri, coloranti. Cateva exemple: in industria farmaceutica, in solutiile antibacteriene, in solutii de sare, diuretice, paste de dinti, apa de gura; ca solutie purtatoare in industria alimentara, in produse de panificatie si in paine, in suplimente alimentare, in industria alimentara in coloranti; pentru prepararea de cosmetice, in creme hidratante ca substanta purtatoare de parfumuri; in industria de tutun pentru reglarea, pastrarea gradului de umiditate a tigarilor, a tutunului;in tehnica de imagini,in aparate de fumizare, pentru producerea fumului artificial, pe scene, in discoteci; in fabricarea tigarii electronice in cursul prepararii, in special pentru a obtine ca aburul de apa sa semene cu fumul de tigara.

Curentul necesar tigarii electronice este furnizat de acumulatorul de litiu-ion. La fabricare se folosesc diverse tipuri de acumulatori intre 100 mAh si 320 mAh, cu o tensiune de alimentare intre 2,5V si 3,7V.

Un generator de frecvente inalte asezat pe un circuit electronic este folosit pentru comanda atomizorului. Un senzor de circulatie a aerului este folosit pentru detectarea momentului in care fumatorul inhaleaza din tigara. Pentru atomizarea solutiei de nicotina se foloseste un atomizor electronic. O doza de vaporizare la temperatura inalta este asezata in imediata a propiere a rezervei de nicotina. Toate componentele sunt legate la circuitul electronic si asezate in capsula atomizorului.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one